L'Ajuntament de Blanes i l'Associació d'Hostaleria van signar ahir un conveni de col·laboració per a la comercialització de la Ciutat Esportiva. Amb la signatura d'aquest acord, el consistori vol potenciar l'ús d'aquest equipament, així com de les instal·lacions esportives amb què compta la població, al mateix temps que promou la marca de Turisme Esportiu que té atorgada el municipi.

L'objectiu de l'entitat empresarial és poder incentivar i promoure la creació de paquets turístics que promocionin el turisme esportiu, adreçats tant als visitants nacionals i estatals com internacionals. Les empreses d'allotjament de l'Associació d'Hostaleria de Blanes (hotels, hostals, pensions, apartaments i càmpings) podran oferir als seus grups de clients la utilització tant de la Ciutat Esportiva com dels dos camps de futbol a preus més atractius durant la seva estada. El principal avantatge d'aquest conveni per a l'associació és que l'Ajuntament aplicarà un descompte del 35% en els preus dels lloguers de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva i dels dos camps de futbol.

L'acord signat també preveu que els establiments d'allotjament que no estiguin associats a l'entitat podran adherir-se de manera individual, amb els mateixos drets i obligacions. El conveni tindrà una vigència d'un any a partir de la signatur que s'ha fet aquest mes de maig i es podrà prorrogar sempre i quan ambdues parts esti?guin d'acord.

El personal de la Ciutat Esportiva serà qui s'encarregarà de centralitzar la gestió de les reserves de les instal·lacions esportives. D'aquesta manera, per poder fer els packs de comercialització que incloguin la seva utilització, els hotels contactaran directament amb ells.

El conveni també inclou que tant l'Ajuntament com els hotelers podran proposar-se mutúament per participar de manera conjunta en grans esdeveniments esportius per aconseguir promocionar el municipi com a destí de turisme esportiu.