Més d'una seixantena de projectes de recerca d'innovació, amb càpsules de comunicació dels que han estat seleccionats pel comitè científic, i amb especial èmfasi cap als avenços en salut, benestar social i qualitat de vida. Aquest serà el contingut de les IV Jornades en R+D+I en TIC i Salut que es portaran a terme al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG), amb la participació d'un gran nombre de professionals.

Aquesta trobada reunirà els actors més rellevants en TIC i Salut de Catalunya i França, i s'ha creat un nou apartat per guardonar les iniciatives de més relleu i que, en les diverses categories, suposin un distintiu de qualitat.

Ahir els organitzadors (el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) i la Fundació TicSalut, conjuntament amb el centre e-Santé de Tolosa (França), UBIFrance, i l'Euroregió Pirineus Mediterrània), van presentar en roda de premsa, les jornades, que se celebraran el 22 i 23 de maig al Parc de la UdG. L'objectiu de les jornades és donar a conèixer les tendències i els projectes que s'estan duent a terme en el sistema públic i privat de recerca.