El Club d'Hoquei Blanes va denunciar ahir a l'Oficina Antifrau el no pagament del conveni que té signat amb l'Ajuntament de Blanes i també "la diferència de tracte" que creuen que estan rebent respecte a l'escola de música. "A l'Oficina s'han sorprès molt que l'escola de música, on la senyora de Marigó era la secretària, no hagi presentat mai cap justificant", va afirmar el president de l'hoquei, Josep Ridaura, que va recordar que aquesta entitat ha rebut més de 300.000 euros en total de subvencions. També va destacar que van posar aquest exemple davant Antifrau per mostrar que a l'hoquei se li demanen molts justificants i, en canvi, a aquesta entitat no.

Ridaura, a més, va enviar un comunicat on va anar rebatent el que havia enviat el dia anterior l'Ajuntament, perquè considera que l'alcalde "menteix". En aquest sentit, va destacar que el Club "és fals" que entreguessin la documentació el 5 d'abril, sinó que tota la documentació justificativa es va entregar el 21 de desembre del 2012 -amb registre 21121- i el 19 de gener -amb registre 01125-, però que l'Ajuntament els va demanar el detall de la factura de la Federació, document "que mai havien demanat".

A més, Ridaura va afirmar que Marigó no s'ha abstingut mai dels temes de l'Hoquei, sinó que "ell i l'interventor tenen una estratègia fixada per no pagar al club". També va voler deixar clar que tot i que per la qüestió de Fiscalia van haver de declarar diversos polítics, l'alcalde Josep Marigó i l'interventor "ho van fer com a imputats policials".

Finalment, Ridaura va desmentir que hagués insultat els àrbitres i va reconèixer que s'hi va encarar "per defensar el club d'Hoquei, no com Marigó, que no l'ha defensat mai", va concloure.