Dos joves van intentar assaltar durant dissabte la matinada almenys tres vivendes de Blanes i en una d'elles, es sospita que hi haurien robat. La policia local de la ciutat els va sorprendre in fraganti quan es disposaven a fer l'últim cop a la zona del Fortí de Blanes.

Els van poder arrestar després d'haver iniciat un dispostiu un cop sabut que s'havien estat produint d'altres actuacions dels presumptes lladres durant aquella mateixa matinada a la zona. Els detinguts són dos joves, un de 19 anys de nacionalitat espanyola i un de 21 anys, estranger, que van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes.

Les detencions van ser possibles gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que en l'últim possible robatori, un veí va ser qui va alertar que a tocar de casa seva s'estaven sentint sorolls i volien accedir a la seva vivenda. La policia local de Blanes, amb una unitat de paisà i la de seguretat ciutadana van anar-hi immediatament i van enxampar els dos joves quan es disposaven a forçar una finestra de la vivenda. A més, els van arrestar quan anaven carregats d'eines per poder accedir a la vivenda i anaven encaputxats per tal que no se'ls indentifiqués.

Els intents de robatori es van portar a terme a l'àrea del Fortí de Blanes, en concret en zones com el carrer el Ripollès i a l'àrea de l'antiga Creu Roja de la ciutat.

Robatoris en garatges

Es dóna el cas que no era el primer cop que aquests individus actuaven amb el mateix modus operandi en aquesta ciutat de la Selva marítima, i es sospita que haurien donat diferents cops a Blanes a més dels d'aquella nit. De fet, es considera que serien autors de diferents robatoris en garatges i trasters de la localitat. Finalment, els dos joves van ser enxampats i posteriorment, van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes un cop detinguts per la policia local de Blanes.