Un veí de Lloret de Mar va acabar ahir cremat després d'encendre una bombona i fer-la explotar dins una furgoneta. El vehicle va quedar del tot destrossat per l'explosió i segons fonts policials, s'investiga si es tracta d'un intent de la víctima de treure's la vida. L'home, de 49 anys, és veí de Lloret de Mar i va haver de ser evacuat fins a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona a causa de la gravetat de les cremades, que tenia per tota la part superior del cos.

Els fets van succeir ahir al voltant de les deu del matí, quan un veí que voltava per la zona de Sant Pere del Bosc del barri del Valldolig de Blanes va sentir una explosió i va veure com una furgoneta estava cremant en una àrea boscosa. L'home va avisar la policia local de Blanes que es va acostar de seguida fins al lloc dels fets i es va trobar la víctima estirada al terra amb tot de cremades produïdes per l'explosió de la bombona i el posterior incendi del vehicle, que era d'una empresa de Mataró.

La víctima, segons tot apunta, s'hauria intentat suïcidar per la mala situació econòmica que estaria passant en l'actualitat. Aquest vivia a Lloret de Mar però era natural de Mataró, on també havia estat treballant i ara feia uns mesos, havia retornat a Lloret a viure.

Fins al lloc dels fets a banda de la policia local de Blanes s'hi van desplaçar els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra, que es van fer càrrec del cas. La víctima va ser evacuada amb ferides d'altra gravetat fins a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona després de l'explosió.