L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, va defensar ahir a través d'un comunicat la tasca del secretari municipal i de l'interventor, després que el grup del Millor hagi anunciat que es querellarà contra aquests dos funcionaris. Codina va voler manifestar "públicament el seu suport" a aquests dos funcionaris i va ressaltar "la seva professionalitat, sobradament demostrada al llarg de la seva extensa carrera professional en aquest Consistori".

A més, l'alcalde va lamentar "la forma d'actuar del grup municipal MILLOR, que basa la seva acció d'oposició en afirmacions no contrastades, sense tenir cap consideració ni a les persones ni a les institucions". Codina, però, va anar més enllà i va afirmar que les "continuades acusacions" del Millor als treballadors de l'Ajuntament de Lloret "són indignes de qualsevol praxis política".

Finalment, Codina va anunciar que, "arribat el cas, tant els citats funcionaris com l'Ajuntament, emprendran les accions legals pertinents en defensa de la seva professionalitat i el seu honor". En aquest sentit, en el mateix comunicat, a banda de donar suport als dos funcionaris acusats pel Millor, Codina va "fer extensiu aquest suport a tot el personal".