La Policia Local de Lloret ha detingut dos joves després d'una persecució pel municipi en cotxe i a peu per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Els detinguts són veïns de la població i se'ls han intervingut més de 1.500 euros i una peça de gairebé un quilo de cocaïna. Als joves se'ls imputa un delicte contra la salut pública i han passat a disposició de la Policia Nacional com a continuació de les diligències judicials obertes per aquest cos policial.

Els fets es remunten al 9 de maig quan agents de la Policia Local de Lloret es trobaven fent un control rutinari a l'avinguda Vila de Tossa en previsió d'incidències donat el progressiu increment d'afluència de visitants. I tot d'una van observar un vehicle sobre el qual hi havia sospites que podia estar implicat en il·lícits penals, sospites fonamentades en la col·laboració preventiva amb els altres cossos de seguretat, en aquest cas amb el Cos Nacional de Policia de la Comissaria de Lloret de Mar.

Tot seguit, els agents locals van començar una persecució del vehicle després que el conductor fes cas omís de les ordres d'aturar-se que li havien fet els efectius. Un cop aturat el vehicle, un dels ocupants va fugir i uns altres agents de la Policia Local van iniciar una altra persecució, a peu i finalment, se'l va interceptar.

Es dóna la circumstància que la Policia Nacional disposava d'indicis en una investigació oberta d'aquestes persones, fet que ha facilitat les posteriors investigacions del cos policial. Un cop detinguts i el cotxe retingut, els agents van comprovar que al seient de darrere hi havia una bossa amb una peça de gairebé un quilo de cocaïna i se'ls va intervenir proximadament un total de 1.500 euros.

Arran de les posteriors diligències de la Policia Local de Lloret conjuntament amb agents de la Policia Nacional van poder comprovar que el vehicle portava plaques de matrícula italianes falsificades.