La Biblioteca Comarcal de Blanes posarà en marxa un nou horari especial que ampliarà el que s'ofereix habitualment. L'objectiu és que els estudiants del municipi i de poblacions properes puguin disposar d'un lloc on preparar els exàmens coincidint amb els dos períodes més intensos. L'horari especial es farà en dues èpoques de l'any: del 24 de maig al 26 de juny i de l'1 de desembre al 31 de gener. Durant aquests dies, la Biblioteca obrirà ininterrompudament de dilluns a divendres de dos quarts de deu del matí a dos quarts de nou del vespre, sense tancar al migdia. Així, s'aconseguirà que setmanalment s'incrementi en deu hores més l'horari habitual.

La mesura no suposa cap alteració de l'horari del personal que treballa a la Biblioteca Comarcal, ja que habitualment ja ho fan en dos torns al matí i a la tarda. Al migdia és quan es tanca l'accés del públic i es continua treballant fent feines internes de gestió de l'equipament.

Durant les èpoques d''horari especia, també es continuaran oferint els serveis de préstec i consulta habituals. Això, però, s'espera que sigui transitori mentre no es pugui posar en marxa la zona d'estudi que es vol habilitar al local contigu a la Biblioteca on abans allotjava l'Oficina de Turisme de Blanes que es va tancar. La regidora Susana Ramajo va destacar que encara no es pot utilitzar perquè necessita una reforma i que s'està fent un projecte per valorar quan podria costar. El més costós podria ser enderrocar la barra d'atenció al públic que hi ha al local.