Cinquanta directors d'agències de viatge del teleoperador rus Coral Travel han celebrat aquest cap de setmana i fins demà, la convenció anual de la companyia a Lloret de Mar, combinant la seva estada amb un viatge de familiarització de la destinació Costa Brava.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Lloret de Mar han organitzat conjuntament aquesta acció promocional que té per objectiu que els agents coneguin i posin en valor els productes turístics del territori entre els seus clients, les agències minoristes.

El grup d'agents de viatges, acompanyats per directius de la companyia, van realitzar diferents activitats durant el viatge de descoberta que incloïa, entre d'altres, un taller de cuina a l'Espai del Peix de Palamós, una ruta pels pobles medievals de l'Empordà, visites culturals al Teatre Museu Dalí de Figueres i al Barri Vell de Girona. Així mateix, els agents van visitar els equipaments i serveis de diversos hotels de la Costa Brava i van realitzar àpats en restaurants de cuina catalana.