L'Ajuntament de Platja d'Aro va presentar ahir davant la jutgessa tota la documentació acreditant que s'ha complert l'execució de sentència amb la clausura dels cinc bars musicals i defensant que aquests locals compleixen tota la legalitat amb l'objectiu que s'aixequi la clausura i es faci la reobertura. Ahir, però, la jutgessa encara no havia resolt la qüestió i els locals continuaven tancats.

Fonts de l'Ajuntament van tornar a defensar ahir que la sentència ja es va complir, però que han hagut de tornar a complir-la perquè en quedi constància. De tota manera, des del consistori asseguren que els locals compleixen i que no hi ha cap motiu perquè no es decreti la reobertura, que esperen que sigui immediata.

L'advocat dels establiments i cap dels serveis jurídics de Fecasarm, Joaquim Boadas, va manifestar ahir que estan "indignats" i "preocupats" pels 40 llocs de treball que hi ha, perquè des de l'Ajuntament els van assegurar que ahir mateix ja podrien reobrir, però l'estratègia no ha funcionat. Boadas va criticar l'estratègia del consistori i va dir que hauria d'haver-se oposat a l'execució de sentència com ell va demanar. Davant la situació, Fecasarm demanarà avui als jtujats el desprecintament, perquè es compleix tot.