Girona compta des d'ahir, i per primera vegada en la història del seu aeroport, amb un vol directe a Romania. Els vols a països de l'est d'Europa són una reclamacióconstant, especialment des dels sectors empresarials, que hi veuen uns mercats emergents.

L'Aeroport de Girona-Costa Brava va estrenar ahir la ruta Girona-Bucarest operada per la companyia Wizz Air. Es tracta d'una de les novetats més importants de la temporada, ja que és la primera vegada que les instal·lacions gironines compten amb aquesta ruta de forma regular. El vol va sortir a les 14.25 hores amb 130 passatgers a bord. La companyia operarà dues freqüències setmanals, d'arribada i sortida, cada dimarts i dissabte.

Aquesta destinació se suma a la que la companyia ja opera aquest estiu amb Kíev, una ruta que mantindrà al llarg de l'any.

A partir d'aquesta mateixa setmana es compta també des de Girona amb una altra novetat de part de la companyia irlandesa Ryanair, amb l'inici de la ruta que uneix Girona amb Munster (Alemanya) a partir d'avui. Es tracta també d'una destinació nova per a l'aeroport de Vilobí, amb qui estarà unida amb dues freqüències setmanals, d'arribada i sortida, tots els dimecres i divendres. Amb aquesta, Ryanair ja haurà iniciat les 65 rutes que tenia previstes per a aquesta temporada d'estiu.