El PPC ha presentat una proposta de resolució al Parlament de Catalunya per demanar que es mantingui obert el CAP de Fenals amb els mateixos serveis que feia fins ara. D'aquesta manera, el PPC també demana garantir l'atenció sanitària continuada a Lloret de Mar, sobretot pel que fa a les urgències nocturnes.

El diputat Sergio Santamaría que la població ha augmentat i també s'incrementa amb el turisme. Santamaría va afegir que "amb els sis anys de funcionament del CAP Fenals també s'ha aconseguit descongestionar el CAP del centre i, encara més, amb la posterior obertura del CAP del barri del Rieral".

Santamaría també va criticar que "ni l'Ajuntament, ni la Corporació de Salut Selva-Maresme ni el Departament de Salut havien comunicat prèviament la decisió".

Respecte la supressió de les urgències nocturnes dels centres d'atenció primària de Lloret , el diputat ha demanat que "es revisi la reordenació de les urgències" i es "garanteixi l'atenció sanitària continuada a Lloret de Mar" i en aquest sentit ha manifestat que "el Govern ha de tenir en compte la unanimitat del ple de Lloret".