L'Audiència ha condemnat a penes de 9 i 13 anys i mig de presó els dos joves que van violar una turista menor d'edat a la platja de Lloret de Mar. La sentència considera provat que els processats, Issam el Arabi i Jamel Belrhitri, van aprofitar que la noia anava beguda per arrossegar-la fins a la sorra i allà abusar-ne. Els fets van tenir lloc la matinada de l'1 d'octubre del 2011. Tot i que la víctima no es va presentar a judici, el tribunal va condemnar els dos joves basant-se en les declaracions dels policies que els van enxampar. En el cas d'el Arabi, la condemna és de 13 anys i mig de presó per un delicte de violació, mentre que la pena per a Belrhitri és de 9 anys per una temptativa.

Aquella nit, els dos acusats havien sortit de festa. Pels voltants de les cinc, els joves van conèixer la víctima a les portes de la discoteca Zoo, situada a l'avinguda Just Marlès.

La noia, una turista anglesa de 17 anys, anava molt beguda. Aprofitant-se de la situació, com recull la sentència, els dos nois van decidir abusar d'ella. Per això, la van arrossegar cap a la platja i la van llançar damunt la sorra, en una zona on tots tres quedaven mig amagats per unes gandules.

Aleshores, el Arabi -que ara té 24 anys- s'hi va estirar al damunt, li va abaixar la roba i la va penetrar vaginalment, tot i que la jove "forcejava i li donava cops de puny a l'esquena" per impedir-ho. Per la seva banda, Belhitri, de 23 anys, va intentar que la menor li fes una fel·lació. En aquell moment, dos mossos a qui un testimoni havia alertat, van arribar a l'indret i van sorprendre els acusats. D'ençà d'aleshores, tant el Arabi com ?Belrhitri es trobaven empresonats per aquest cas.

Tot i que la víctima no es va presentar a judici, l'Audiència de Girona en va tenir prou amb les declaracions dels dos policies per condemnar els acusats. L'Audiència de Girona recull que el relat dels dos mossos és "concloent" per condemnar els dos processats.