Un motorista de 39 anys va morir ahir en un xoc frontal amb una furgoneta a la carretera GI-682, via que uneix Lloret de Mar amb Tossa de Mar. En concret, els fets es van produir al voltant de dos quarts d'onze del matí, quan el motorista -que circulava amb una Yamaha R6 de 600 centímetres cúbics- enfilava cap a la carretera en direcció Tossa de Mar. I a l'alçada del trencant que porta cap a la Cala Morisca de Tossa, tot d'una, per causes que encara s'investiguen, va topar amb la furgoneta que venia en sentit contrari.

Segons fonts consultades, la principal hipòtesi és que el motorista en agafar el revolt va relliscar i es va estavellar contra la la furgoneta. Els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar-li la vida.

La víctima és Pascal Marcel F., un home de 39 anys i de nacionalitat francesa. L'accident va tenir lloc al límit del terme municipal de Tossa de Mar amb Lloret i en el moment del sinistre anava acompanyat d'altres motoristes. El conductor de la furgoneta, tot i la forta col·lisió va resultat il·lès.

Fins al lloc dels fets, al punt quilomètric 16 de la carretera que uneix Tossa de Mar amb Lloret, s'hi van desplaçar cinc patrulles de Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Com a conseqüència de ?l'accident, segons fonts del Servei Català de Trànsit, la carretera costanera es va haver de tallar en ambdós sentits de la marxa fins cap a les dotze del migdia. El tall de la via va produir retencions a la zona, que va especialment carregada al matí.

Dos motoristes morts en 4 dies

Aquest és el segon motorista que mor en carreteres gironines en els últimes quatre dies. En concret, divendres al matí, en aquella ocasió a Begur (Baix Empordà) va morir un jove motorista de 26 anys després de xocar amb un cotxe. En aquest cas, la moto circulava per la via i tot d'una li va sortir un vehicle i es va produir el xoc mortal. El noi, Alexandre García Paz, era veí de Mont-ras i va morir a l'acte. El conductor del turisme en canvi, va resultar ferit lleu i va ser traslladat en ambulància al dispensari de Begur. La víctima era una persona coneguda a Mont-ras per la seva implicació amb el club de futbol. De fet, era el capità de l'equip del Club Esportiu Mont-ras.