L'Aeroport de Girona-Costa Brava, després d'un inici d'any amb dades de trànsit de passatgers pitjors del que s'esperava, no llença la tovallola i intenta augmentar les xifres. En aquest sentit, dissabte va rebre per primer cop aquesta temporada d'estiu un vol procedent de Belgrad i un altre de Praga. El primer el va operar Jat Airways i a partir d'ara ho farà dos cops per setmana, dimarts i dissabte.

El segon l'opera Travel Service, que realitza la connexió amb Praga també amb dues freqüències setmanals. Aquesta temporada d'estiu l'aeroport gironí compta amb més de 70 destins operats per una quinzena de companyies aèries. Els cinc primers mesos de l'any han ofert tots ells resultats pitjors que els seus homònims de l'any 2012, tot i que l'aspiració era millorar-los.

Les dues ciutats ja havien estat connectades amb Girona. L'abril de 2011 es van dur a terme per primera vegada vols entre Girona la capital de la República Sèrbia, Belgrad, una cop per setmana, concretament el dissabte. A l'estiu, els vols tenien lloc també alguns dijous i diumenges.

Així mateix, els vols a Praga també s'havien dut a terme, si bé la darrera ocasió a través de la companyia xàrter Smartwings, i no en una línia regular.