El Govern de Lloret -format per CiU i ERC- i el grup del PSC van tombar la moció presentada pel Millor en què reclamava que se suprimís la taxa de 353 euros per donar-se d'alta del servei d'aigua -que l'Ajuntament té intenció d'assumir- a les urbanitzacions de Lloret Residencial i Mont Lloret. Els tres grups van defensar que es tracta d'un greuge comparatiu respecte a la resta de veïns, que sí que han hagut de pagar aquesta taxa, i van argumentar la decisió també per un informe d'intervenció que afirma que suprimir la taxa no seria legal. L'alcalde Romà Codina va destacar que el gestor actual -Riera de Cabanyes- dóna «molt mal servei» en quantitat i qualitat de l'aigua i per això el consistori vol assumir el servei, per garantir-lo i que a l'estiu no falti aigua.

La resta de grups de l'oposició volien perdonar la taxa als veïns. El Millor va defensar que no és una alta nova, perquè aquests veïns ja tenen aigua i el grup del PP va lamentar que es vulgui «afavorir» a una empresa com Aquàlia. ICV-EUiA va criticar amb duresa l'actual gestor, a qui va titllar de «vaixell pirata».

Van votar a favor, doncs, el Millor, el PP, el regidor no adscrit i ICV-EUiA. Un cop feta la votació i tombat el punt, els veïns es van aixecar i van escridassar el Govern fins a abandonar la sala.