L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro està pendent d'una reunió a Madrid amb els responsables de Costes per intentar tancar el finançament per arreglar el tram de camí de ronda de la Cala del Pi a la Cala Belladona, tancat arran de les esllavissades que s'hi van produir a causa de la nevada del 2010. El regidor d'Urbanisme, Josep Maria Solé (CiU), ha explicat que en aquesta reunió han de tractar el percentatge que aportaran les dues administracions sobre un import de 600.000 euros. Aquest no és el total del projecte, que puja quasi 900.000 euros, ja que els propietaris de dues grans finques limítrofes amb aquest tram de camí de ronda ja hi han ?exe?cutat obres per valor de 300.000 euros, ha concretat Solé.

Els privats es van oferir a executar la consolidació del camí de ronda en el tram que toca a les seves parcel·les. Així, segons ha manifestat l'edil, han consolidat talussos, han fet bastiments i han col·locat baranes al camí de ronda. No obstant això, aquest tram es troba entremig del que està tancat, de manera que no es pot reobrir encara. De fet, com ha explicat Solé, tot està pendent d'aquesta reunió a Madrid. El projecte tècnic, ha afegit l'edil, ja té el vistiplau dels tècnics del Servei de Costes de Girona.

Aquest tram està tancat des del 2010. Aleshores, però, era més llarg, ja que arribava fins a Cala Sa Cova. El juny de l'any següent, i gràcies a una intervenció de l'Ajuntament de Platja d'Aro es va arreglar i reobrir el traçat de Cala Sa Cova a la Cala del Pi. Després, va quedar aturada la consolidació de la resta perquè el projecte inicial establia un nou traçat que comportava expropiar part de finques, cosa que disparava el cost.

Per superar l'entrebanc econòmic, l'Ajuntament va fer un nou projecte que manté el traçat del camí de ronda, dóna solucions tècniques segures i és notablement més econòmic. Ara, falta acordar-ne el finançament.