Els Mossos d'Esquadra busquen un individu per encanonar amb una arma de foc l'encarregat del prostíbul Paradise de La Jonquera.

Segons fonts policials els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge quan un individu va discutir-se amb l'encarregat del prostíbul i el va encanonar amb una arma de foc. A les sis del matí la policia catalana va rebre l'avís de l'incident i es va desplaçar fins al local. Allà l'encarregat va corraborar els fets denunciats i la patrulla amb l'ajuda d'altres agents dels Mossos d'Esquadra van intentar localitzar sense èxit el possible agressor però després d'unes hores de recerca van deixar-ho còrrer.

De moment el cos policial, que ahir no va donar més informació, va assegurar que a dia d'ahir no s'havia registrat cap denúncia per aquests fets.

El macroprostíbul Paradise de la Jonquera ha estat, fins i tot abans de la seva obertura, un local polèmic. Va obrir les portes el 21 d'octubre del 2010, després d'una batalla judicial entre l'Ajuntament de la Jonquera i l'empresa La Vimetera S.L. El prostíbul, un dels més grans d'Europa, va suposar una inversió de 3 milions d'euros.

L'abril del 2012 va aparèixer als mitjans de comunicació per una agressió a una de les noies que treballava al local. Un client exaltat va colpejar una treballadora i va morir després d'una aturada cardiorespiratòria mentre el SEM atenia la ferida i els equips de seguretat intentaven retenir l'individu.

El 12 de desembre del mateix any dos individus a cavall d'una moto van llançar dos petits artefactes explosius contra el macroprostíbul. L'atac va tenir lloc cap a un quart de set del matí, una hora en què el local ja estava tancat. Un dels artefactes va impactar contra una de les portes posteriors del prostíbul, la va destrossar i va trencar diverses ampolles que hi havia apilonades en caixes al lloc. L'altre va anar a parar a la zona d'aparcament exterior i no va arribar a explotar. Efectius dels Tedax dels Mossos d'Esquadra van anar a l'indret, van acordonar la zona i es van endur l'artefacte per analitzar-lo.

També el mes de desembre, però en aquest cas el dia 23, els Mossos d'Esquadra van haver de desallotjar el club Paradise i diversos locals del voltant per una amenaça de bomba. Es van haver de desallotjar unes 150 persones del polígon Mas Morató a quarts de nou del vespre. Dos encaputxats van anar al prostíbul amb dos cotxes; en van deixar un al davant del prostíbul i, abans de marxar a tota velocitat, li van dir al vigilant que al vehicle hi havia una bomba.

El local compta amb dues sales d'espectacles i 80 habitacions, on hi exerceixen la prostitució fins a 150 noies. El propietari del local, José Moreno, ha estat detingut en diverses ocasions per delictes relacionats amb la prostitució, tràfic de persones i blanqueig de diners.