Jornada negra a la xarxa viària de les Comarques Gironines i particularment a les carreteres condueixen cap a la costa. Tres accidents amb múltiples vehicles van deixar 12 ferits, cinc dels quals de gravetat.

El primer dels accidents va passar a Vilajuïga. Un motorista d'uns 30 anys va quedar ferit de gravetat en un xoc frontal contra un cotxe a la carretera N-260, que connecta Figueres amb Llançà i Portbou. L'accident es va produir al voltant de dos quarts de nou del matí al quilòmetre 25 de la via.

El motorista va ser traslladat amb un helicòpter fins a l'hospital barceloní de la Vall d'Hebron, amb un pronòstic que apuntava a una possible lesió medul·lar. Un camió dels Bombers de la Generalitat i dues dotacions dels Mossos d'Esquadra van treballar en la gestió de l'accident de terme municipal de Vilajuïga.

Cap a les dues de la tarda un accident va obligar a tallar durant pràcticament dues hores la carretera C-65 a l'altura de Llagostera tot i que es va donar pas alternatiu als vehicles. La col·lisió lateral entre dos vehicles va deixar 7 ferits, 6 dels quals lleus. Dos d'ells van ser traslladats a l'hospital Santa Caterina de Salt i la resta al Josep Trueta de Girona. Un helicòpter del SEM es va desplaçar fins al lloc dels fets per atendre els ferits.

El tercer accident es va produir a Vila-sacra quan un tot terreny va perdre el control del vehicle i va sortir de la via. El sinistre va deixar tres ferits de gravetat i va obligar a activar dos helicòpters del SEM. Un dels ferits va ser traslladats a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona mentre els altres dos van anar al Trueta de Girona, un amb helicòpter i l'altre amb ambulància.

L'accident va obligar a tallar la C-260 i desviar el trànsit pel nucli urbà de Vila-sacra durant uns minuts fins que es va normalitzar la circulació.