Les àrees d'Atenció a les persones i polítiques de Benestar social d'Arbúcies i Cornellà del Llobregat han mantingut una reunió de treball per intercanviar experiències sobre polítiques comunitàries desenvolupades a les dues poblacions. La trobada va finalitzar amb una visita als horts urbans que l'Ajuntament d'Arbúcies i l'Assemblea d'aturats han estat implementant els darrers mesos.

El projecte de treball comunitari a canvi d'ajudes socials és un altre de les propostes que Arbúcies ha estat desenvolupant i que ha despertat l'interès de l'Ajuntament de Cornellà. En la mateixa reunió es va traspassar informació sobre el programa d'impuls a la creació de cooperatives en el marc del conveni de col·laboració amb la cooperativa de finances ètiques COOP-57, han informat fonts de l'Ajuntament selvatà.

L'Ajuntament d'Arbúcies ha valorat positivament la trobada ,que genera línies de cooperació entre consistoris. Malgrat les diferències demogràfiques i geogràfiques, s'ha constatat que les problemàtiques són comunes. "El fet que un ajuntament com el de Cornellà es fixi en l'experiència d'Arbúcies és un incentiu per continuar treballant en la línia actual", afirma el regidor Jaume Salmeron.