Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 27 de juny a Llers (Alt Empordà) un conductor que duia més de sis quilos de marihuana. Es tracta d'una jove de 22 anys, de nacionalitat francesa i veí de Les Plessis Robinson (França). Els fets es van produir cap a quarts de dotze de la nit del 27 de juny quan dues patrulles de mossos estaven fent un control preventiu a la carretera GIP-5107, al terme municipal de Llers. Els agents van donar indicacions a un cotxe per tal que s'aturés però el conductor va voler saltar-se el control i va augmentar la velocitat per intentar esquivar els agents. Arran de la maniobra va perdre el control i va col·lidir contra dos vehicles policials.

Després de la col·lisió, el conductor va continuar la marxa per intentar fugir però els mossos el van interceptar i aturar a pocs metres del lloc. En detenir l'infractor, els mossos van comprovar que no tenia permís de conduir. A més, van escorcollar el vehicle i van localitzar 6,1 quilograms de marihuana, que podria estar valorada en uns 34.000 euros.

El detingut, amb antecedents, va passar el 29 de juny a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.