Jordi Noguer va anunciar ahir al vespre en un ple a l'Ajuntament de Sant Gregori la seva renúncia a les responsabilitats de l'Alcaldia. Han estat 14 anys treballant a l'Ajuntament i al·lega que ha estat una decisió "que pot resultar inesperada" però que per ell ha estat molt "meditada".

Jordi Noguer va començar com a regidor l'any 1999 quan hi havia Lluís Ferrer d'alcalde. No va ser fins el 2003 que va ser escollit el nou alcalde de Sant Gregori. Noguer explica qu aquest repte no hauria estat possible "sense el suport de tot els veïns i veïnes del municipi".

Ha afegit també que vol agrair "la llibertat" que li ha donat l'empresa on treballa i "la paciència i sacrifici de la família".

Noguer va explicar que la seva intenció era acabar el mandat però que finalment ha optat per finalitzar la seva etapa dos anys abans d'exhaurir-lo per "motius personals" i troba que és millor "deixar pas a les noves persones per poder desenvolupar la feina amb màxima dedicació". Un dels projectes que Noguer creu que s'ha centrat el seu govern és tirar endavant la participació de la gent en la vida del municipi. "La participació ens manté vius com a poble", afegeix l'alcalde.

"M'acomiado amb la tranquil·litat d'haver fet tot el que estava a les meves mans per millorar Sant Gregori", expressa Noguer. Des d'ahir es podia llegir una carta penjada a la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Gregori escrita per l'alcalde on parla dels seus anys al càrrec i dóna les gràcies per la confiança donada.

Noguer conclou agraint a tots els veïns dels set pobles del municipi i els companys pel seu suport al llarg d'aquests anys.

Ara l'Ajuntament haurà de convocar un altre ple extraordinari on s'haurà d'escollir el nou alcalde, un càrrec que en principi ocuparà el tinent alcalde Joaquim Roca.