El Tribunal Suprem ha confirmat la pena de 3 anys de presó per al propietari del macroprostíbul Paradise, a la Jonquera, José Moreno, per immigració clandestina. El tribunal no admet el recurs de la defensa i conclou que hi ha proves suficients per condemnar-lo com a líder d'una xarxa de proxenetes que captava noies al Brasil perquè exercissin la prostitució als seus locals. La trama facilitava bitllets, diners i cartes d'invitació a les noies perquè entressin al país fingint ser turistes. El Suprem també confirma les condemnes per a tres membres de la xarxa: l'encarregat d'un dels clubs José Manuel Caeiro, una antiga treballadora, Thirce Adriana Rodríguez da Silva, i el xofer de limusines Ceferino Valero.

El Suprem ratifica la condemna de 3 anys de presó de José Moreno per un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers i assenyala que es pot concloure "meridianament" que, com a propietari dels prostíbuls Edén de Melianta i Eclipse de Mont-ras, es va convertir en el cervell d'una xarxa dedicada a buscar noies al Brasil disposades a exercir la prostitució als seus locals. Per aconseguir-ho, es va posar d'acord amb els tres treballadors i els va oferir una quantitat de diners per cada dona que aconseguissin portar.

Tres dels condemnats, el mateix José Moreno, Thirce Adriana Rodríguez da Silva i José Manuel Caeiro, tenen pendents un altre judici per a fet semblants. En aquesta ocasió, el fiscal demana que condemnin el propietari dels prostíbuls a 14 anys de presó per delictes contra el drets dels ciutadans estrangers i contra el dret dels treballadors. A més, demana que pagui una multa de 5.400 euros i que la secció quarta de l'Audiència de Girona li apliqui una inhabilitació especial perquè durant 11 anys no pugui explotar prostíbuls.