Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 25 de juny a Puigcerdà dues persones per un presumpte delicte de contraban de tabac. Els arrestats són un veí de Berrioplano (Navarra) de 37 anys i de nacionalitat armènia i una veïna de Ansoáin (Navara) de 49 anys i de nacionalitat russa. Els fets van passar pels volts de dos quarts d'onze de la nit del mateix dia a la carretera N-260, entre les poblacions d'All i Ger (Cerdanya). Els detinguts transportaven dotze caixes de cartró amb 6.000 paquets de tabac valorats en 26.100 euros i el 26 de juny van passar a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Puigcerdà.

Una patrulla de mossos vestits de paisà que efectuava tasques de vigilància a la zona per a la prevenció de robatoris va adonar-se que el vehicle en què viatjaven els detinguts portava sobrecarregada la part posterior, així que els agents van aturar-lo per comprovar què transportava.

En obrir les portes posteriors van localitzar dotze caixes de cartró, les quals contenien 6.000 paquets de tabac. Els dos ocupants del vehicle van quedar detinguts per la seva implicació en un delicte de contraban.