Els Bombers de la Generalitat han suspès la recerca de l'home de 75 anys i de nacionalitat francesa que estava desaparegut des d'aquest dijous a la tarda. L'home s'havia extraviat mentre feia una ruta en grup a la zona del Puigpedrós, a Meranges (Cerdanya). L'han trobat aquest divendres, sa i estalvi, en una estació de tren de l'estat francès, segons ha informat la Gendarmeria. L'avís de la desaparició es va rebre cap a dos quarts de set de la tarda i, a partir de llavors, es va activar un operactiu de recerca amb membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) amb l'helicòpter i una dotació terrestre dels Bombers de la Generalitat per rastrejar tota la zona.

A primera hora d'aquest divendres, s'ha reprès de nou la recerca amb l'helicòpter i membres del GRAE i del GEM, i dues dotacions terrestres dels Bombers. A més, en el transcurs del matí també s'ha activat una unitat del Grup Caní de Recerca (GCR) dels Bombers.

Així mateix, també s'han mobilitzat dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, a l'hora que s'han fet gestions amb els grups de rescat francesos per si la persona desapareguda hagués pogut creuar més enllà de la frontera amb l'estat francès, tal com així ha acabat passant.