La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut un home i una dona com a presumptes autores d'una estafa comesa a través d'una pàgina web en què s'oferia un suposat lloc de treball de televenda de material informàtic des de casa.

Una veïna del municipi va denunciar els fets. I és que ella va pagar una quantitat de diners per obtenir el lloc de treball a través d'un ingrés bancari en una pàgina web. On va haver d'accedir en teoria a través d'un nom d'usuari i una contrasenya, que els detinguts presumptament gestionaven. La denunciant, en comprovar que els presumptes estafadors no responien les trucades i que les claus d'accés que li havien proporcionat no donaven cap resultat a la pàgina web, es va posar en contacte amb la Policia Local de Lloret, que van tramitar la corresponent compareixença i que va culminar amb la posterior detenció d'aqueses dues persones.

A més, el cos policial de Lloret va constatar que un dels arrestats es trobava al país en situació irregular. A causa d'això, la Policia Nacional va incoar un procediment admnistratiu per infracció de la llei d'estrangeria.

Arrestat per tràfic de drogues

La setmana passada, agents de paisà de la Policia Local de Lloret de Mar també van procedir a una altra detenció. Aquesta va tenir lloc a l'avinguda Just Marlés quan els agents locals van arrestar una ersona d'origen i residència britànica per tràfic de droga. En concret es van comissar prop de 1.300 euros en bitllets de 10, 20 i 50 euros. I també cinc paperines de probablement, cristall de cocaïna. L'home està acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública, tràfic d'estupefaents.