Els Mossos d'Esquadra han detingut dos navarresos per contraban de tabac. En concret transportaven dotze caixes de catró amb 6.000 paquets de tabac i els Mossos els van enxampar en veure que la furgoneta semblava que potés molt sobrecarregada la part posterior del vehicle. El tabac comissat ha estat valorat en un total de 26.100 euros.

Els detinguts són un veí de Berrioplano (Navarra), de 37 anys i de nacionalitat armènia, i una veïna de Ansoáin (Navarra), de 49 anys i de nacionalitat russa i se'ls acusa de ser els presumptes autors d'un delicte de contraban. Els detinguts van passar el 26 de juny a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Puigcerdà.

Els fets van passar pels volts de les dos quarts d'onze del 25 de juny a la carretera N-260, entre les poblacions d'All i Ger. En aquell moment, una patrulla de Mossos d'Esquadra de paisà, que efectuava tasques de vigilància a la zona en prevenció de robatoris, es va creuar amb una furgoneta que circulava per la carretera a molt baixa velocitat. Els agents es van adonar que el vehicle semblava que portés sobrecarregada la part posterior.

Passat Ger, els Mossos van aturar la furgoneta per tal de comprovar la càrrega que transportava. I a l'obrir les portes posteriors van localitzar dotze caixes de cartró, les quals contenien un total de 6.000 paquets de tabac. Els dos ocupants van quedar detinguts i acusats de contrabanc de tabac.