L'equip de govern de Torroella de Montgrí (CiU, LEST i PP) va tombar ahir la moció de les quotes de les llars d'infants que els tres grups de l'oposició (ERC, UPM i Coet) havien presentat conjuntament amb les AMPA de les dues escoles bressol del municipi, la Petit Montgrí de Torroella i la Mar i Cel de l'Estartit. Els pares del usuaris de les escoles bressol es queixen de l'increment que patiran el pròxim curs i que han d'assumir la major part del cost del servei, de manera que a la moció demanaven una major implicació econòmica del consistori. En tot cas, veuen que les reunions amb el batlle resulten infructuoses i que no canviarà de posicionament.

Els grups de l'oposició van exposar que l'Ajuntament pot assumir la demanda dels pares amb modificacions de crèdit i que en situacions com aquesta es fa evident la diferència entre partits d'esquerra i de dreta.

L'alcalde, Jordi Cordon (CiU), ja havia manifestat que el nivell d'aportació de l'Ajuntament és una qüestió de prioritats dins del pressupost anual. També va recordar que va ser un govern encapçalat pel grup de CiU el que va tirar endavant l'escola bressol municipal de Torroella i que s'ha incorporat l'hora extra de cinc a sis de la tarda a la quota mensual i es congelaran les quotes pel curs 2014/2015. En aquest sentit, va concretar que si la Generalitat segueix reduint l'ajuda, la diferència la cobrirà el consistori.