Un foc es va declarar a dos quarts d'onze del matí en una zona de matolls de la urbanització del Mas Nou de Platja d'Aro i com a conseqüència de l'incendi es van cremar fins a 1,1 hectàrees. Els Bombers de la Generalitat hi van desplaçar mitjans aeris, en concret dos helicòpters i cinc dotacions terrestres per procedir a l'extinció del foc. Es va donar per estabilitzat al cap d'una hora que s'iniciés però fins la tarda membres dels cossos d'extinció d'incendis hi van estar per remullar la zona.

Segons fonts del cos de Bombers, el foc es va iniciar ahir el matí per causes que es desconeixen al voltant de dos quarts d'onze del matí, en una àrea de vegetació que limita entre els carrers Romanyà i Arantal. I va fer mobilitzar els Bombers fins a mitja tarda quan es va donar per extingit.

En total, es van cremar les 1,1 hectàrees en el que és el primer foc de consideració a la comarca del Baix Empordà. Tot i això, el 25 de juny se'n va produir un altre però en aquesta ocasió a Santa Cristina d'Aro. Es va tractar d'un foc que va fer desplaçar tres camions de bombers i un avió bombarder.

Ahir mateix, a Begur durant la matinada de dilluns es va produir un altre foc, en aquest cas en un aparcament d'un edifici de Begur i es va saldar amb danys materials, en concret es van cremar dos cotxes i dues motos que estaven estacionades en el parquing soterrat.

A més, els Bombers van desallotjar tres famílies de l'edifici de dues plantes, en total vuit famílies que van restar fora de casa durant unes dues hores, quan van poder tornar a casa seva. L'immoble està situat al carrer Migjorn número 2 de Begur i per causes que es desconeixen es va originar un foc al parquing soterrat cap a dos quarts de tres de la matinada i cap a dos quarts de cinc del matí, un cop ventilat, els Bombers van permetre que les famílies poguessin retornar a casa seva.

No es van haver de lamentar ?danys personals però sí materials, com són dos cotxes i dues motos. En les tasques d'extinció del foc hi van participar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, segons van informar fonts del cos.