L'ancià de 75 anys desaparegut des de diumenge passat dia 7 al municipi gironí de Sant Martí de Llémena ha estat trobat avui en el fons d'una zona de difícil accés de la Sierra de Boratuna, segons informen els Bombers de la Generalitat.

El rescat es va produir sobre les 07.00 hores, després que ahir a la nit al voltant de les 23.45 hores un veí alertés que sentia crits d'una persona a prop de casa seva, uns apartaments rurals situats al costat de la carretera GI-531.

Cinc dotacions de bombers i sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, a més d'efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), es van desplaçar al lloc i van poder parlar amb l'home, que es trobava conscient i orientat.

Tot i això, la dificultat per accedir al lloc on es trobava ha obligat a ajornar el rescat fins aquest matí, ja que calia buscar un camí fins a la zona on es trobava.

Per completar l'operatiu s'ha activat un helicòpter del Grup d'Actuacions Especials dels bombers i del Grup d'Emergències Mèdiques, que ha traslladat l'ancià a l'hospital Josep Trueta de Girona.