L'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, va carregar ahir contra ERC del municipi perquè considera que "menteix" en afirmar que hi ha abocaments d'aigües fecals al poble, quan es tracta de pèrdues en una canonada a la riera d'Arbúcies, assegura el batlle. "Fa tres setmanes era un degoteig i ara és un rajolí, però no un abocament", va defensar el batlle.

Garriga es va mostrar molest amb ERC perquè creu que el seu comunicat era "alarmista" i atentava contra els interessos d'Arbúcies, ja que pot fer que disminueixi el turisme al municipi. "Només l'entenc si és per interessos polítics", va afirmar. L'alcalde va recordar, a més, que aquesta canonada la va arreglar l'ACA quan ERC estava al govern i li sembla "lleig" que ara exigeixi al govern que ho arregli. "Com és que ERC va acceptar que es gastessin 90.000 euros en una obra provisional", va preguntar Garriga.

L'alcalde va explicar que ja estava previst que Sorea arregli aquesta setmana les pèrdues que té la canonada i que continuen insistint amb l'ACA perquè faci l'obra definitiva, però "dóna llargues" per la situació econòmica que té actualment.