El propietari d'un concessionari de patins de la platja de Blanes es va trobar ahir al matí quan va arribar al lloc de feina que vuit de les seves embarcacions estaven a la deriva mar endins. Segons van destacar fonts municipals, també hi havia un caixó -una plataforma per llançar-se a l'aigua. Se sospita que hauria estat l'acció d'alguns brètols que haurien deslligat els patins i els haurien llançat al mar. Gairebé dues hores després es va aconseguir recuperar totes les embarcacions.

Fonts de Salvament Marítim van confirmar que van rebre l'avís cap a tres quarts de vuit, quan els vuit patins estaven mar endins, després d'haver estat deslligats. Llavors van mobilitzar una embarcació -LS Esperanza- i van iniciar la recerca per recuperar els patins. Segons les fonts de salvament, amb l'embarcació es van aconseguir recuperar quatre dels patins i els altres quatre els va recuperar el mateix propietari dels patins, que també va sortir al mar en busca de les embarcacions.

Es van poder recuperar una milla mar endins, segons van confirmar fonts municipals i de salvament, i gairebé dues hores després d'haver iniciat la cerca.

Fonts municipals van destacar que se sospita que ha estat una bretolada, que haurien deslligat els patins i els haurien llançat al mar, però es desconeix qui podria haver estat. A més, les mateixes fonts municipals van explicar que el propietari dels patins no té previst denunciar en desconèixer la identtitat dels brètols.