La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palafrugell ha decidit requerir a la companyia elèctrica Endesa que adopti les mesures oportunes per tal de garantir la continuïtat i regularitat del subministrament, sense interrupcions, amb el reforç d'instal·lacions que sigui necessari. Aquest requeriment és producte dels diversos talls de subministrament que van tenir lloc el passat dissabte dia 6 de juliol a diferents punts de la vila, on alguns d'ells van arribar a superar les dues hores sense subministrament i que va afectar la retransmissió local de les havaneres. En el mateix requeriment, l'Ajuntament demana que s'extremin les tasques de prevenció, manteniment i reparació de la xarxa de baixa i mitjana tensió que dóna servei al municipi, i alhora que comuniqui les incidències i les avaries.

Fonts de la companyia van indicar ahir que la incidència va ser puntual i s'està estudiant què va passar. Endesa va afegir que l'estat de la xarxa elèctrica és bo i el grau de manteniment, alt.

L'alcalde, Juli Fernández, va dir ahir que "és molt important mantenir una qualitat del subministrament tenint en compte que ens trobem en plena temporada turística, on comptem amb una gran afluència de gent que visita les nostres platges i el nostre territori".