Roses acomiadarà avui l'empresari hoteler Mario Font, que va morir dilluns als 73 anys. Font provenia d'una família de Banyoles dedicada a la fusta però, segons l'alcalde i amic Carles Pàramo, feia més de 40 anys que ell i la seva família vivien i estaven vinculats al municipi. La ceremònia tindrà lloc a les deu del matí a l'església de la població.

Pàramo recorda Font com una persona molt implicada al municipi que el va acollir. "Si no va ser el fundador va ser un dels fundadors del Grup d'Esports Nàutics (GEN) i sempre estava disposat a ajudar a qui fós", assegura l'alcalde.

També la seva dona, l'Assumpció, va ser una de la fundadores de la Fundació Roses Contra el Càncer. "Una entitat d'entrega absoluta als malalts i d'assistència als seus familiars", va explica Pàramo ahir molt afectat per la notícia.

Copropietari d'un hotel

En l'àmbit laboral, Font va destacar com a empresari. Era copropietari de l'hotel Monterrey. El president de l'Estació Nàutica i ACOR, Miquel Gotanegra, també tenia ahir paraules d'elogi en declaracions al setmanari l'Empordà. Segons Gotanegra, Font "sempre tenia un sí per col·laborar en el que fes falta".