Les aportacions econòmiques de les administracions al Banc dels Aliments de Girona arriben tard, seguint la línia dels pagaments públics en temps de crisi, però es mantenen. Aquest retard va fer que el banc no pogués incloure els 2.000 euros anuals dels consells comarcals del Gironès i la Selva en el seu balanç econòmic corresponent al 2012, ja que va percebre aquestes quantitats durant el primer trimestre de l'actual 2013.

A diferència d'exercicis econòmics anteriors, l'any passat el Banc dels Aliments de Girona no va incloure l'aportació de la Generalitat en el seu compte d'ingressos ordinari, si no que ho va fer en l'apartat dedicat a la gestió extraordinària. Tal com va explicar el president de l'entitat a les comarques gironines, Frederic Gómez Pardo, el Govern català aporta una quantitat econòmica per a un projecte determinat, que el 2012 va ser per a la instal·lació del nou magatzem del Banc dels Aliments. Per a aquesta obra, l'organització solidària va rebre 18.805 euros, 8.805 dels quals van provenir de la Generalitat.

La tardança a rebre percepcions també va afectar el programa d'ajuts europeus del Fons Espanyol de Garantia Agrària (FEGA), que l'any passat es va concretar en 6.000 € tampoc recollits en la memòria econòmica del Banc dels Aliments -el 2011 va ser de 17.250 € i el 2010 de 7.034.