El grup municipal del PSC de Pals, a l'oposició a l'Ajuntament, va qüestionar en el ple d'ahir la dedicació que el regidor de l'equip de govern, Lluís Jofra (CiU), té a les seves delegacions d'Hisenda i Noves Tecnologies després que el passat 9 de maig fos nomenat assessor del grup de CiU a la Diputació de Girona. El portaveu socialista, Joan Trias, va manifestar que si ja tenien motius per posar en dubte aquesta dedicació, aquests dubtes s'incrementen amb el nomenament com a assessor, i en el qual ha de tenir una dedicació similar a la dels funcionaris. Jofra va respondre a Trias que "pot estar tranquil"; i va apuntar que si el 2011 va faltar a una comissió informativa i a un ple en què es tractaven temes econòmics "devia ser per un raó de pes", després que el socialista utilitzés la no assistència com un dels arguments dels seus dubtes.

Jofra és un dels assessors del grup de CiU a la Diputació pel partit d'Unió. Els socialistes li van demanar explicacions per l'acusació del cap de Protocol als assessors d'Unió que cobren i no van a la Diputació. El regidor d'Hisenda va respondre, citant les declaracions dels caps dels partits, que fa feina per CiU tant el territori com a la Diputació. Va recordar que "no tinc cap cadira" a la Diputació i que el president de l'ens, Joan Giraut, ja va desmentir "l'acusació de cobrar i no treballar".

És aquí on els socialistes van aprofitar per retreure a Jofra que si ja consideraven que no tenia prou dedicació a l'Ajuntament ara témen que se'n vegi encara més ressentida amb la incorporació a la Diputació. Així, van recordar l'episodi citat del ple i comissió o que des del 2011 esperen el nou web municipal.

Respecte del web, Jofra va dir que ja està llest. També va precisar que ni forma part de la Junta de Govern local ni té dedicació exclusiva a l'Ajuntament. En tot cas, va dir-li a Trias que estigués tranquil, si bé va lamentar que utilitzés en contra seu les absències a un ple i una comissió.