Un dispositiu policial conjunt entre els Mossos d'Esquadra de l'ABP Selva Litoral, la policia local de Lloret de Mar i la Policia Nacional ha permès detenir dues persones i identificar-ne a 54 més. L'objectiu principal d'aquesta actuació era actuar contra la venda ambulant, la salut pública i la prostitució en el municipi costaner.

El dispositiu es va establir dimecres i va consistir en un operatiu de vigilància i control a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar per tal d'actuar contra la venda ambulant i els il·lícits penals. Les accions policials que es van dur a terme durant dues nits i s'emmarquen dins el dispositiu Marlés que, com cada any, es porta a terme a les zones més conflictives de Lloret de Mar.

El dispostiu desenvolupat durant aquestes dues nits a la població de la Costa Brava ha donat com a resultat 54 identificacions, 25 denúncies per venda ambulant i nou per prostitució, que s'emmarquen en sancions en l'ordenança municipal de civisme de Lloret.

I també es va procedir a quatre denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents. I en el mateix dispositiu es van traslladar vuit persones a les dependències de la Policia Nacional per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria. I d'aquestes persones se'n van citar quatre per irregularitats en la documentació. Finalment l'operatiu també es va saldaramb dos detinguts, un per un delicte de furt per sostreure un telèfon i un altre per un delicte contra la seguretat del trànsit.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials ?-Mossos d'Esquadra de l'ABP Selva Litoral, la policia local de Lloret de Mar i la Policia Nacional- es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar com en d'altres carrers de la població.