La comunitat educativa de Banyoles ha escollit nom, Camins, per a la nova escola de la ciutat, que va entrar en funcionament a principis del curs passat a la zona de la Farga.

Pares i mares, alumnes i equip educatiu d'aquesta escola d'educació Infantil i Primària han participat en el procés d'elecció, que es va iniciar a començaments del curs 2012-2013. Els Serveis Educatius de l'Ajuntament de Banyoles han informat que la denominació es farà oficial la tardor vinent, quan es donarà a conèixer en un acte públic, tot i que a partir del curs vinent el centre ja utilitzarà el nom d'escola Camins; aquest nom ja ha rebut el vist-i-plau del Consistori i del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

La proposta de noms va arribar a la seva fase final amb tres candidatures: Travertí, Recs i la guanyadora, Camins. Abans de la votació definitiva, l'equip docent del col·legi va organitzar una sèrie de tallers sobre cadascun dels noms finalistes amb l'objectiu d'aprofundir en el seu significat. El nom de la nova escola es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat.