Montserrat Cabello Paneque, exercint el dret de rectificació en referència a la notícia apareguda en la portada del diari del dia 28 de juny de 2013 i a les planes 8 i 9 interiors de la mateixa edició sobre la investigació de la guàrdia civil en relació als fets suposadament ocorreguts en l'àmbit de les subhastes judicials, vols que es publiqui el següent:

"La Sra. MONTSE CABELLO PANEQUE MAI ha estat imputada per cap Jutjat ni per delicte ni per cap falta. Així mateix no ha estat mai imputada per cap Jutjat per delicte de deslleialtat professional, alteració de preus en subhastes públiques, estafa, ni falsetat en document públic. La Sra. MONTSE CABELLO PANEQUE NO ha col·laborat MAI amb cap xarxa delictiva ni ha estat implicada en cap subhasta aturada per la Guàrdia Civil.

Que la Sra. MONTSE CABELLO PANEQUE, ha exercit sempre la seva professió amb total diligència i professionalitat.

La Sra. MONTSE CABELLO PANEQUE, porta 17 anys exercint com a Procuradora dels Tribunals amb un expedient totalment net sense cap tatxa.

Amb la finalitat de preservar la seva reputació i honor, demana la rectificació de la informació difosa dintre dels termes afixats a la L.O. 2/1984 DE 26 DE MARÇ.

La Sra. MONTSE CABELLO PANEQUE es reserva el dret d'exercitar les accions civils i/o penals que li corresponen en defensa del seu honor i dignitat".