Òptics x Món ha entregat més d'un centenar de muntures d'ulleres a l'entitat Onyar Solidari de Vilobí. L'entrega es va fer dijous al matí, i va anar a càrrec de la vicepresidenta d'aquesta entitat, Estel Roig. Amb aquesta entrega d'ulleres ambdues entitats han donat per renovat el conveni que van firmar l'any passat.

A més de la representat d'Òptics pel Món, a l'acte hi ha assistit el president d'Onyar Solidari, Lluís Molins, la treballadora social, Lidia González; i l'alcaldessa del municipi de Vilobí d'Onyar, Olga Guillem, que alhora és consellera comarcal de Benestar Social.

Així, tal com ha explicat el mateix president de l'entitat Onyar Solidari, amb l'objectiu d'assegurar que aquesta ajuda arribi a totes les persones que ho necessitin, ?Onyar Solidari ha fet entrega de tot el lot als serveis socials de la Selva, que s'encarregaran de repartir-lo entre les persones més necessitades del nostre entorn.

Òptics x Món és una ONG sense ànim de lucre que es dedica a la realització de projectes de ?desenvolupament solidaris arreu del món relacionats amb la millora de la salut visual dels ?col·lectius marginats i necessitats. També ajuda puntualment a altres entitats com és el cas d'Onyar Solidari.