El parc del Montseny estrena aparcament. Aquesta setmana s'han inaugurat les obres de millora i ampliació de l'aparcament dels Molins de Viladrau. Aquesta zona és un punt concorregut i concentra un nombre elevat de visitants, de manera que la seva adequació resol la demanda d'aparcament i ofereix un punt d'entrada a peu al Parc Natural del Montseny.

En aquest aparcament, que és a tocar de la carretera de Viladrau a Vic, hi té l'inici un sender que condueix a les ermites de l'Erola i de Sant Segimon, el qual permet arribar al cim del Matagalls. L'aparcament dels Molins disposa de 42 places d'aparcament per a cotxes i de dues places per a autobusos, i ocupa una superfície de prop de 4.000 metres quadrats.

L'actuació s'emmarca dins el conveni signat entre les diputacions de Girona i Barcelona, els ajuntaments de Sant Feliu de Buixalleu i Riells i Viabrea, i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient. L'acord ha suposat una inversió total al Parc propera als dos milions d'euros (l'aportació del Ministeri deriva del Programa de Suport a la Xarxa de Reserves de Biosfera Espanyoles). L'objecte d'aquest conveni és fixar un marc de col·laboració entre aquestes administracions per executar un programa d'actuacions de suport a la coordinació i gestió a la Reserva de la Biosfera del Montseny.