Una dona de nacionalitat francesa i d'entre 60 i 70 anys ha aparegut morta a primera hora d'aquest matí en una platja de Palamós (Baix Empordà), i les causes de la seva mort es desconeixen de moment encara que podria haver-se ofegat en un moment en el qual a la platja encara no havia vigilància de banyistes.

La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut avís de la mort d'una dona, a les 08:58 hores, a la platja de la Fosca, al terme municipal de Palamós (Baix Empordà).

Segons les primeres informacions, una dona que estava passejant per la platja ha vist un cos flotant a l'aigua i aparentment inconscient, informa Protecció Civil.

La dona ha avisat al telèfon d'emergències 112, que ha posat en marxa el protocol d'avisos per rescatar el cos.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc dues ambulàncies. Els professionals sanitaris han fet maniobres de reanimació però amb resultats infructuosos.

Es tracta d'una dona amb una edat entre 60 i 70 anys i de nacionalitat francesa.

En aquest succés també ha treballat el cos dels Mossos, amb dues patrulles de la Comissaria de la Bisbal de l'Empordà (Girona). Una vegada s'ha certificat la mort de la dona, els serveis funeraris s'han fet càrrec del cos.

A la platja on ha passat l'incident encara no havia començat el servei de vigilància.