Lloret de Mar ja ho té tot a punt per la Festa Major, que se celebra del 19 al 28 de juliol. La festa és en honor a Santa Cristina, la seva patrona, i homenatja, així, l'estreta vinculació de la localitat amb el mar. Com cada any l'Ajuntament, amb les entitats locals, han dissenyat un complet programa amb activitats pensades per a totes les edats en què la tradició cultural catalana i el mar es fusionen amb cinema, música en viu, exposicions de fotografia i pintura i el castell de focs artficials.

Els actes s'inicien el proper divendres amb el dinar de germanor de Festa Major del Casal Municipal de la Gent Gran; el XXXI Torneig de Santa Cristina de futbol sala; i la inauguració dels bucs d'assaig del Puntet, a la Casa de la Cultura; El tret de sortida s'cabarà de donar l'endemà amb la Trobada Gegantera. Fins al 28 de juliol s'han programat activitats per a cada dia. Entre aquestes, destaca la tradicional i emotiva processó per mar a l'ermita de Santa Cristina, que se celebrarà el dimecres 24 de juliol, dia de la patrona, a partir de les vuit del matí; així com la Dansa de les Almorratxes, els dies 24 i 26 de juliol.

També hi haurà el VI Costa Brava Reggae Fest, el 20 de juliol; el concert a càrrec d'Els Catarres al passeig de Manel Bernat, el dia 23; el dia 25, el concert d'Havaneres a Sa Caleta; el concert de cançó catalana a càrrec de la Nina el dia 26; seguit del consolidat concert Clon Festival el dia 27. Pel que fa a l'esport, hi haurà la 28a travessia nedant de la Badia de Lloret del dia 21 de juliol; i el Trofeu de Sant Elm el dia 26, diada de Sant Elm. Completen la festa diverses audicions de sardanes; l'homenatge als mariners del dia 26, dia de Sant Elm; i el castell de focs artificials també el dia 26 a dos quarts d'onze a la badia de Lloret.