Un veí de Girona de 61 anys va perdre la vida diumenge a la nit després de sortir de la via i caure en un torrent mentre conduïa una motocicleta per la carretera secundària GIV-5313 que uneix el poble de Sant Gregori amb el de Canet d'Adri. L'home va morir a l'acte i els efectius d'emergències que s'hi van traslladar no van poder fer res per salvar-li la vida.

L'accident es va produir cap a un quart de nou de la nit de diumenge, quan Serafín M.M, de 61 anys i veí de Girona, estava conduint la seva motocicleta, de la marca Harley Davidson i a l'alçada del quilòmetre zero de la GIV-5313, en terme municipal de Sant Gregori, va xocar contra un pal telefònic o de la llum i en conseqüència, va caure en un barranc, anomenat el Torrent del Caguerot, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat.

De fet aquest cos d'emergències hi va traslladar fins a dues dotacions terrestres al lloc dels fets per poder auxiliar el motorista implicat en l'accident diumenge a la nit, però l'home va morir a causa de la sortida de via i consegüent caiguda en el barranc. Els Mossos es troben investigant què va provocar l'accident i la mort del conductor.

En les tasques d'emergències del sinistre viari hi van intervenir fins a quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), segons va informar en un comunicat de premsa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Amb la mort d'aquest veí de Girona, ja són sis els motoristes morts a les carreteres gironines durant aquest any 2013. Una xifra que s'acosta a la mitjana anual de persones mortes a la província conduint aquest vehicle que se situa en les set anuals si es comparen dades dels últims 12 anys a Girona.

Durant l'any passat hi va haver 11 motoristes que van perdre la vida a la xarxa viària gironina i és la pitjor xifra dels últims cinc anys a la província quant a sinistralitat amb motoristes implicats.

Accident mortal fa 4 dies

Aquesta és la segona víctima mortal en accident de trànsit registrat aquesta setmana passada a les carreteres de Girona. Dijous passat, una veïna de l'Escala de 68 anys va morir en un accident múltiple a Viladamat, a l'Alt Empordà. En ?aquella ocasió també hi va haver una motocicleta implicada en l'accident a més d'un camió i dos turismes.

El sinistre es va produir a la carretera que uneix la població de l'Escala amb la d'Orriols -GI-623- i com a conseqüència del sinistre a més de la mort de la conductora d'un turisme, també hi va haver tres ferits lleus, que van haver de ser evacuats fins a l'hospital de Figueres.