Un foc de matinada en una casa de Banyoles va fer mobilitzar els Bombers de la Generalitat. En concret, es va declarar un incendi al garatge d'un habitatge de planta baixa situada al número 30 del passeig de Lluís Maria Vidal. El foc es va produir pocs minuts després d'un quart de cinc de la matinada de dilluns. En conseqüència, es va cremar el vehicle que hi havia a l'interior de l'aparcament. Ara bé, tot i l'incendi, no es va haver de lamentar cap ferit.

L'incendi, a banda d'afectar el garatge de la casa, també va fer malbé la instal·lació elèctrica de la vivenda i el fum provocat pel foc es va escampar a per tota la casa, segons fonts dels Bombers. Malgrat això, els seus propietaris no van haver de lamentar cap problema de salut.

Cinc dotacions de Bombers

Fins al lloc dels fets, els Bombers van mobilitzar fins a cinc dotacions terrestres. Amb la seva arribada, al cap de poca estona els serveis d'emergències van tenir l'incendi extingit. Aquest foc va cremar el vehicle que es trobava estacionat a l'interior del garatge de la casa.