El Parlment va aprovar les construcció de la rotonda de la C-35 a Riells i Viabrea que ha de resoldre els problemes de seguretat en la incorporació i la sortida de vehicles a la carretera. Una petició que havia fet el grup parlamentari del PSC el mes d'abril passat, a través d'una proposta de resolució presentada al Parlament.

El passat mes de març, el grup municipal socialista de Riells es va reunir amb el director de carreteres, Javier Flores, per exposar-li el problema de seguretat que suposa l'actual entrada i sortida de vehicles a la vila des de la C-35. El carril d'acceleració en direcció a Hostalric no supera els 15 metres; i la incorporació venint de Sant Celoni, que no té carril de desacceleració, és en un angle mort. De fet, en la millora de la C-35 el 2009, es van resoldre totes les entrades i sortides menys la de Riells i Viabrea.

"Hem fet un primer pas i ara hem d'instar el Govern perquè inclogui les obres en el projecte de pressupostos perquè s'executin el 2014. La rotonda de Riells i Viabrea és una obra necessària", va afirmar el diputat Juli Fernàndez. El regidor Manel Ortí va destacar que el cost no és molt elevat, ja que estaria sobre els 350.000 euros.