Enguany, l'Ajuntament de Pont de Molins ha volgut distingir a Catalina Martínez Espigulé amb el títol de Filla predilecta en un acte públic celebrat a la Sala de Plens del mateix municipi. En ser veïna de Figueres, la placa commemorativa li va lliurar l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip Torres.

Catalina Martínez és vídua del Dr. Jordi Cuffí Casellas. Ella, juntament amb el seu espòs, van perpetuar un seguit d'actes de generositat vers el seu municipi. Aquests diversos actes que va dur a terme, han fet que ara la distingissin com a senyora honorable.

Així mateix, l'alcalde de Pont de Molins, Josep Fuentes Jiménez, va lliurar la medalla d'or al mèrit professional a Montserrat Abulí Bonet. La cartera, ara jubilada, va estar exercint aquest ofici durant més de 30 anys. Durant aquest període tan extens de dedicació, Abulí va arribar a fer-se molt popular entre tots els veïns i veïnes del municipi. D'aquesta manera també, a Pont de Molins, Montserrat Abulí ha esdevingut una figura clau i destacada en el quefer popular.

L'acte públic es va celebrar a la sala de Plens de l'Ajuntament i hi van assistir els caps de correus de Girona, Figueres i la Jonquera. També hi van participar diversos familiars, amics, veïns de l'honorada. El Ple de l'Ajuntament va acordar el lliurament de la medalla per tal de fomentar la tenacitat i la cura per la feina ben feta entre les generacions futures.