Música, oci i cultura seran els principals protagonistes de la Festa Major de Palafrugell 2013, que es va iniciar ahir i s'allargarà fins ?diumenge. La festa compta amb un variat programa que inclou sardanes, visites guiades, tallers familiars, exposicions, actuacions castelleres, espectacles d'animació infantil, concerts per a joves i els tradicionals balls de Festa Major.

En el marc de la Festa, també es presentarà el llibre Lluís Molinas, je ne regrette rien..., del volum número 9 de la col·lecció Galeria de Personatges, escrit per David Galceran Vilà i editat conjuntament per l'Ajuntament de Palafrugell i la Revista de Palafrugell. La presentació es farà avui a les vuit del vespre al Centre Fraternal de Palafrugell.

D'altra banda, la gent jove podrà gaudir de l'espai de les Barraques amb la Festa a la Nit que organitza l'Àrea de Joventut. Una vegada més la música serà la protagonista durant les nits del cap de setmana a l'espai de l'aparcament de l'INS Baix Empordà. El cartell inclou les actuacions de grups com: Soweto, The Excitements, Pau Dunjó Dj, Somonosotros, Removida i Marçal Ventura Dj-Flaix FM, Impúdics, De Acero, La Puça Diatònica i Pàtitits. Per la seva banda, l'associació juvenil Birres Braves organitza el Racó de la Festa Major, al pati de l'INS Baix Empordà que inclou, cada dia, sopars, espectacles infantils i concerts en directe

Com a novetat d'enguany, es podran compartir fotografies de la Festa a la Nit 2013 a través d'Instagram mitjançant el hastag #festalanit2013. Totes les fotografies es projectaran a la pantalla de la zona de les barraques.

L'Àrea de Cultura organitza i coordina la resta del programa de Festa Major on hi destaquen els concerts i balls, que aquest any protagonitzaran les orquestres Costa Brava i Montgrins. Per segon any consecutiu, la recaptació dels concerts del Teatre es destina al Centre de Distribució d'Aliments de Palafrugell.