Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Ripoll de 23 anys com a suposat autor de vuit robatoris amb força i un furt a Ripoll i Campdevànol, entre els mesos de gener i juny. Segons han informat els Mossos, en aquest període l'home va entrar en un domicili, cinc garatges, un cobert d'un mas i una masia i se'n va emportar eines, -una desbrossadora, motoserra, polidora-, i objectes de valor com un televisor i una càmera de fotos. Alguns d'aquests objectes es van localitzar posteriorment abandonats en uns camps propers als lloc del robatori. El detingut, de nacionalitat espanyola i amb antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.

Els Mossos de la comissaria de Ripoll van detenir el suposat autor d'aquests robatoris dia 15 de juliol. Els fets van passar entre els mesos de gener a juny d'enguany a les poblacions de Ripoll, Campdevànol i el nucli disseminat de Sant Roc. Dos dels robatoris s'havien produït a l'interior de domicili, cinc dins d'uns garatges individuals, un en un cobert d'un mas i un furt en una masia.

Concretament a Ripoll es van perpetrar quatre robatoris. El primer en un magatzem independent d'un mas, on el lladre va esbotzar la porta i va sostreure una serra radial i uns tubs de coure. Els altres tres van ser en masies, comesos amb el mateix modus operandi, d'on van sostreure una desbrossadora, una motoserra, una càmera de fotos, productes d'higiene personal, una espasa japonesa i dos teleobjectius.

El mateix autor també havia forçat els panys de cinc garatges individuals de la població de Campdevànol. En aquests robatoris va sostraure una motoserra, un generador, una polidora, un televisor i un videojoc. Durant la comprovació de fets es van localitzar alguns d'aquest objectes, abandonats en uns camps propers als lloc del robatori.