Un enfrontament que es va produir ahir al vespre als carrers del centre de Salt va acabar amb dues persones ferides, que van haver de rebre assistència mèdica. La baralla es va iniciar al voltant de quarts de nou del vespre quan, segons testimonis, uns homes es van començar a esbatussar al carrer Francesc Macià del municipi. Els implicats van continuar l'enfrontament al passeig dels Països Catalans de Salt, on fins i tot van travessar la via mentre mantenien la baralla, tal com van explicar els veïns que van presenciar tota aquesta disputa.

Finalment, agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets i van aconseguir aturar la batussa davant del número 126 del Passeig dels Països Catalans, amb dues persones ferides lleus. Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també es van desplaçar fins aquesta zona després de rebre un avís d'assistència "per una baralla multitudinària a Salt". Els efectius del SEM van traslladar els dos ferits a centres sanitaris propers: un a l'hospital Santa Caterina del mateix municipi i l'altre al Josep Trueta de Girona. Un dels dos homes, de nacionalitat marroquina, presentava una lesió al cap que li va provocar una important pèrdua de sang.

Des de l'Ajuntament de Salt van indicar que s'havia produït "un enfrontament només entre dues persones", malgrat que "hi va haver una important presència de veïns al voltant de la batussa perquè va generar expectació". Mentre que, per la seva part, la Policia Local del municipi va assenyalar que "no podia informar" sobre aquest esdeveniment.

Segons testimonis, la causa de la baralla hauria estat un atropellament que va tenir lloc ahir al vespre, també a un carrer del centre de Salt i pròxim al lloc on els agents van poder aturar la batussa, i que hauria propiciat aquest enfrontament.